Καλωσήρθατε στο Τμήμα Κινηματογράφου

 

Θα ήθελα να καλωσορίσω τους φοιτητές και τις φοιτήτριες μας στο Τμήμα Κινηματογράφου για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 και να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή πρόοδο.

Ξεκινάμε μια χρονιά με ιδιαίτερες προκλήσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού αλλά θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι όλο το προσωπικό του τμήματος (διδακτικό, διοικητικό και τεχνικό) καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διεξαχθούν τα μαθήματα με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο.

Το βλέμμα μας είναι ιδιαίτερα στραμμένο τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες που ξεκινούν τις σπουδές τους χωρίς τη δυνατότητα να χαρούν την εμπειρία αυτή με την αμεσότητα και τον φυσικό τρόπο που αρμόζει σε ένα τέτοιο ξεκίνημα. Γι’ αυτούς η μέριμνα μας θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και θα γίνει κάθε προσπάθεια να ενημερωθούν σχετικά με τη λειτουργία του τμήματος. Η καθιερωμένη υποδοχή των πρωτοετών θα γίνει φέτος διαδικτυακά και θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση για την ημερομηνία και τον τρόπο διεξαγωγής της.

Επειδή η πανδημία είναι μία συνθήκη που απαιτεί συνεχή εγρήγορση, θα είμαστε όλοι και όλες σε επιφυλακή ώστε να προσαρμόσουμε την εύρυθμη διεξαγωγή του χειμερινού εξαμήνου σύμφωνα με τις ανάγκες που θα προκύπτουν.

 

Καλή αρχή! 

Η Πρόεδρος του Τμήματος

Ελευθερία Θανούλη

 

 

Πολιτική Ποιότητας

e- ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

Οδηγός Σπουδών

 

ΚΕΔΙΒΙΜ - "Κινηματογραφικά Είδη: θεωρία και ιστορία"

Πρακτική Άσκηση

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Κινηματογράφου, Θεσσαλονίκη
Κτίριο Διοίκησης, Ισόγειο, Γραφείο 11, T.K. 541 24