Είστε εδώ

Πρόσκληση εκδηλωσης ενδιαφέροντος - Music & Cinema - Festival International du Film d'Aubagne

Το Τμήμα έχει δεχθεί πρόταση συνεργασίας από το Music & Cinema - Festival International du Film d'Aubagne, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Γαλλία τον Μάρτιο του 2020 και στο οποίο θα συμμετέχουν 4 πανεπιστήμια από την Ευρώπη. Το Φεστιβάλ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία και χρήση της Μουσικής στον κινηματογράφο.

 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, προσκαλούνται 2 φοιτητές/τριες, που να γνωρίζουν και να ασχολούνται με την κινηματογραφική Μουσική, για συμμετοχή σε 10ήμερο workshop (24 Μαρτίου- 5 Απριλίου 2020), στο οποίο, σε συνεργασία με φοιτητές των άλλων πανεπιστημίων, θα συνθέσουν πρωτότυπη Μουσική, που θα παρουσιαστεί κατά τη λήξη του Φεστιβάλ.

 

Οι φοιτητές/τριες θα φιλοξενηθούν από φοιτητές/τριες του πανεπιστημίου SATIS και θα καλυφθούν πλήρως τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης.

 

Καλούνται όσοι κι όσες ενδιαφέρονται, να συμπληρώσουν την παρακάτω αίτηση μέχρι τη Δευτέρα 27/1, στις 12:00 και να την αποστείλουν στη Γραμματεία του Τμήματός μας (Κα Κεντερελίδου, foteindk@film.auth.gr), ώστε να πραγματοποιηθεί διαδικασία κατάταξης και επιλογής.

 

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Κινηματογράφου, Θεσσαλονίκη
Κτίριο Διοίκησης, Ισόγειο, Γραφείο 11, T.K. 541 24