Είστε εδώ

Διαδικασία έκδοσης ειδικής διαπίστευσης // 22ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Οι εκδηλώσεις του 22ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τις 5 έως τις 15 Μαρτίου 2020. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα ανακαλύψουμε ντοκιμαντέρ απ’ όλο τον κόσμο που αναδεικνύουν όλες τις εκφάνσεις της ανθρώπινης πραγματικότητας, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν σημαντικά αφιερώματα σε σημαντικούς δημιουργούς.

Το Φεστιβάλ, στην προσπάθειά του να συνδράμει στην εκπαίδευση των νέων κινηματογραφιστών, συνεχίζει τη συνεργασία του με το Τμήμα Κινηματογράφου του Α.Π.Θ. και παρακάτω θα βρείτε τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί για την έκδοση της ειδικής διαπίστευσης. 

 

Ενημερώνουμε τους/τις ενεργούς/ες φοιτητές/τριες, συμπεριλαμβανομένων των μεταπτυχιακών και διδακτορικών, και το διδακτικό προσωπικό του Τμήματος για την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης (https://on.tiff.gr/filmschoolaccreditation) έως την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020. Στη συνέχεια οι δικαιούχοι θα προσέρχονται στην Αποθήκη Γ’, στο σημείο παραλαβής διαπιστεύσεων, καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ σε ώρες που θα σας γνωστοποιήσουμε εγκαίρως.  

 

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Κινηματογράφου, Θεσσαλονίκη
Κτίριο Διοίκησης, Ισόγειο, Γραφείο 11, T.K. 541 24