Είστε εδώ

Δηλώσεις μαθημάτων/εργασιών χειμερινού εξαμήνου 2017-2018

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 02/10/2017 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/10/2017.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (Όνομα Χρήστη, Κωδικό). ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ https://sis.auth.gr/

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εκτυπώστε τη δήλωσή σας ή αποθηκεύστε την σε μορφή pdf στον υπολογιστή σας για να χρησιμοποιηθεί σαν αποδεικτικό σε περίπτωση που η δήλωσή σας δεν καταχωρηθεί.

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ 3ου ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΘ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ECTS ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΕΝ MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 20 ECTS ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ. Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ  ΕΝΤΥΠΗ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (βλ. συνημμένο έντυπο) ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΕΩΣ 15 ΜΑΘΗΜΑΤΑ (τα μαθήματα του αντίστοιχου εξαμήνου φοίτησης και όσα οφείλετε από προηγούμενα εξάμηνα ).

ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ/ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΔΟΞΟΥ(www.eudoxus.gr)

ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ 2310991305.

ενημέρωση

Oδηγός Σπουδών

Πρακτική Άσκηση

Μητρώο εσωτερικών και εξωτερικών μελών Τμήματος Κινηματογράφου

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Κινηματογράφου, Θεσσαλονίκη
Κτίριο Διοίκησης, Ισόγειο, Γραφείο 11, T.K. 541 24